Diensten

Workshops

Als gepassioneerde make-up artist en ervaren docent, sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw make-up reis. Of je nu een beginner bent die nog nooit een kwast heeft aangeraakt, of een ervaren make-up liefhebber die zijn/haar technieken wil verfijnen, ik bied privélessen aan die volledig zijn afgestemd op jouw niveau en behoeften.
 
Tijdens mijn privélessen kun je zelf bepalen welk niveau je wilt bereiken. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het ontdekken van nieuwe technieken. Of je nu wilt leren hoe je een natuurlijke dagelijkse look kunt creëren of juist wilt experimenteren met gewaagde en creatieve looks, ik zal je begeleiden en inspireren om het beste uit jezelf te halen.
 
Privélessen kunnen online ingeboekt worden via mijn online agenda.
 
Daarnaast bied ik ook workshops aan in bedrijven, waarbij ik gebruik maak van jullie eigen producten. Samen zullen we de nieuwste trends en technieken verkennen, zodat jij en je team zelfverzekerd en professioneel aan de slag kunnen gaan.
 
Voor degenen die graag in groepsverband leren, heb ik verschillende pakketten samengesteld die eenvoudig online kunnen worden geboekt. In de online shop vind je gedetailleerde informatie over elk pakket, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
 
Ik daag je uit om jezelf uit te dagen en je make-upvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Samen zullen we werken aan het creëren van prachtige looks en het ontwikkelen van jouw unieke stijl. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen jouw make-up avontuur beginnen.