Over ons

Welkom bij Bella Donna

Ik ben Laurena Benfante, een toegewijde allround make-up artieste met een ervaring van twaalf jaar, waarin ik voortdurend streef naar perfectie.
 
Ik ben gepassioneerd over alle aspecten van dit vak, maar ik ben vooral dol op uitdagingen en het uiten van mijn creativiteit. Ondanks mijn professionele status hecht ik veel waarde aan de mening van mijn klanten, en daarom blijf ik mezelf voortdurend bijscholen. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige producten om de beste resultaten te behalen.
 
Met trots kan ik zeggen dat ik heb mogen samenwerken met bekende celebrities en succesvolle collega’s in verschillende projecten. Mijn werk is zelfs gepubliceerd in het internationale magazine genaamd PAP MAGAZINE. Deze ervaringen hebben mijn vaardigheden verder verfijnd en hebben mij in staat gesteld om een breed scala aan looks en stijlen te creëren.
 
Mijn doel is om uw natuurlijke schoonheid te accentueren en uw unieke persoonlijkheid te laten stralen. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een fotoshoot of een bruidsmake-up, ik zorg ervoor dat u zich zelfverzekerd en prachtig voelt.
 
Ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen op mijn website, waar u een portfolio van mijn werk kunt vinden en meer kunt ontdekken over de diensten die ik aanbied. Neem gerust contact met mij op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken.
 
Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en uw schoonheidsdromen werkelijkheid te laten worden.
5/5

Geweldig!

Gebaseerd op 12 reviews.

Ik volgde een masterclass. Laurena is een superlieve madam die echt haar tijd neemt om alles goed uit te leggen en je persoonlijk te begeleiden. Ik heb echt heel veel bijgleerd!

Ruth Doutreligne

Laurena heeft een brede kennis van make-up en kan elke gewenste look aan. Ze is altijd een plezier om mee samen te werken en zorgt heel goed voor de modellen.

Kenny Meesschaert

Bella Donna is gewoon beste makeup artist. Ze heeft mijn bruidsmakeup en kapsel gedaan. Ik was super tevreden & heb ook zoveel complimenten gekregen. Bedankt !

Elina Shaipova